Személyes fejlődési tippek mindenkinek

Személyes fejlődési tippek mindenkinek

 

Az önsegítés arról szól, hogy kapcsolatba kerülsz azzal, aki vagy, és megteszed a szükséges intézkedéseket, hogy boldogabb életet élj. Túl sok ember éli úgy az életét, hogy elfogadja, ami történik vele, és végül lemond a boldogságról. Ha segítségre van szükséged a boldogságért folytatott harcodban, akkor a legjobb helyen jársz.

A sikeres személyes fejlődéshez többre van szükség, mint a célok kitűzése. Vizualizálnod is kell őket. Milyen érzés lesz, amikor megvalósítod őket? Milyen lesz az élmény? Ez a vizualizációs folyamat motiválni fog téged, mivel kézzelfoghatóbbnak tűnnek a céljaid. Ez egy olyan folyamat is, amelyet annyiszor ismételhetsz meg, ahányszor csak szükséges, hogy visszanyerd a lelkesedésedet.

Határozd meg, mi akadályozza meg azt, hogy sikeres légy. Ez sok ember számára nehéz feladat. Ha azonban sikerül kiderítened, hogy mik a gyengeségeid, ez lesz az első lépés ahhoz, hogy foglalkozz velük, és végül változtass rajtuk. Ha sikerül leküzdened néhány akadályt, talán tisztább képet kapsz arról, hogy mit tartogat számodra a jövő.

Próbáld meg, hogy ne legyél impulzív az érzéseiddel és a tetteiddel kapcsolatban. Nagyon nehéz felmérni, hogy mi történik és mit kell tenned, ha elhamarkodott és meggondolatlan döntéseket hozol. Igaz, néhány döntést elég gyorsan meg lehet hozni, de ez arra késztet, hogy jobban átgondold azokat a döntéseket, amelyek több energiát és időt igényelnek tőled.

Készíts egy részletes, alapos listát az összes múltbeli és jelenlegi eredményedről, ami az otthonoddal, az iskolával, a munkáddal és az egészségeddel kapcsolatos. Ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem, hogy kiegészítsd a listádat. Látogasd meg minden nap, hogy emlékeztesd magad arra, mennyire fontos, hogy ki vagy és mit csinálsz, és hogyan tudod tovább bővíteni a listát.

A legjobb, ha kerülöd az aszpartámmal készült ételeket és italokat, amely egy mesterséges édesítőszer, és gyakran megtalálható a diétás italokban. Ez megakadályozhatja a szerotonin képződését, és depressziót, álmatlanságot és fejfájást is okozhat. Különösen hajlamosabb rá az, akinek már eleve problémái vannak a szerotonin kialakulásával.

Akár spirituális, akár vallásos vagy ateista vagy, keress egy magasabb erőt, amely útmutatást adhat neked, amikor magadról, az identitásodról és a céljaidról gondolkodsz, hogy ki akarsz lenni. A felsőbb erődnek nem kell egy konkrét istenségnek lennie; az emberiség kollektív írásai és történetei jó példaként szolgálhatnak valami olyasmire, ami nagyobb nálad. Lehet, hogy a szentírások, az irodalom vagy a közmondások felfedezése segíthet abban, hogy megteremtsd önmagad.

Tűzz ki reális célokat, különben kudarcra ítéled magad. Ha borzasztóan félénk vagy, ne várd el, hogy harminc nap alatt nyilvános szónokká válj! Ez kétségtelenül kudarchoz vezet, ami elriaszt téged a személyes fejlődés további próbálkozásaitól. Tűzz ki olyan ésszerű célokat, amelyekre minden egyes nap törekedhetsz, hogy tudd, egy valódi cél felé dolgozol egy olyan versenyben, amelyet valóban meg is nyerhetsz!

Szánj időt arra, hogy kényeztesd magad. Ha úgy érzed, hogy nem találsz más módot a kikapcsolódásra, akkor szánj egy napot arra, hogy kényeztesd magad. Legyen ez egy nap a gyógyfürdőben, vagy csak egy hosszú forró fürdőzés egy habfürdővel teli kádban, ez biztosan segít abban, hogy levezesd a rohanó életedből fakadó stresszt.

Ezeknek a tippeknek az alkalmazása segíthet abban, hogy sikeresebbé válj a munkádban és a romantikus életedben, elérd a számodra fontos dolgokat, és rájöjj, ki vagy valójában. A boldoggá váláshoz időre van szükség, és addig kell rendszeresen dolgoznod ezen, amíg el nem sajátítasz egy olyan életmódot, amely elégedetté tesz téged.

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites

 

1. amazing sites

2. amazing sites

3. amazing sites

4. amazing sites

5. amazing sites

6. amazing sites

7. amazing sites

 amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites