Felejtse el a rossz videómarketinget élete hátralevő részében!

Felejtse el a rossz videómarketinget élete hátralevő részében!

A videómarketing kiválóan alkalmas a profit és az üzlet növelésére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy vonzza a potenciális ügyfeleket, és segítse a nézőket, hogy elterjedjenek arról, amit kínál.

A legtöbb ember figyelme rövid; gyorsan akarják a keresett információkat. Ha a videózott információ 10 percnél hosszabb, fontolja meg annak felosztását más videókra, hogy az emberek később megtekinthessék.

Nem lehet túl sok videója, csak annyi amennyit tud készíteni. Folyamatosan új videókat kell készítenie, hogy a nézői visszatérhessenek és lássák. Ez az interneten való megjelenést is kiterjeszti, és új nézőket vonz.

A YouTube szerkesztési funkciókat kínál a felhasználók számára. A videókhoz megjegyzéseket helyezhet el.

Győződjön meg arról, hogy optimalizálja videóit. Győződjön meg arról, hogy minden célzott kulcsszót tartalmaz. A kapcsolattartási adatoknak fel kell tüntetniük a leírásban vagy a videóban, hogy az ügyfelek könnyen felvehessék Önnel a kapcsolatot további információért.

A videóihoz mellékeljen képernyőképet a webhelyéről. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a nézők lássák webhelyét, miközben nézik. A képernyőképek remekül használhatók útmutató videókban is. Csak mentse el a kívánt képernyőképet, és használja a videószerkesztő programokat, hogy beépítse a videójába.

Nagyon sok ideje van arra, hogy felhívja magára a figyelmet, amikor az internetes marketingről van szó. A videó első 15 másodperce a legfontosabb. Használjon szokatlan perspektívát vagy horgot, hogy megrajzolja őket a videó elején.

Győződjön meg róla, hogy a tartalom érdekes. Győződjön meg róla, hogy a videója valóban ütős. Ha felteszi a YouTube-ra, több megtekintést érhet el, de nem, ha a videói unalmasak és érdektelenek.

Tartsa a tartalmat vonzónak és frissnek, hogy a nézők gyakran visszatérjenek. Az unalmas vagy érdektelen tartalom csak feldühíti az embereket. Hagyja nézőit, hogy többre vágyjanak, és várják, mit fog tenni ezután. Ha a tartalom érdekes és megnyerő, a nézők biztosan követni fogják.

Adjon a potenciális ügyfeleknek mélyebb bepillantást személyes vállalkozásába a videómarketing segítségével. Mutassa be, hogyan készül a terméke vagy hogyan történik a szolgáltatás. Az emberek értékelni fogják, ha egy vállalkozás személyes oldalát látják.

Érdemes megfontolni, hogy más emberek készítsenek önnek videókat. Futtasson video versenyt, ahol a legjobb videók beküldéséért díjakat kapnak az emberek.

Álmodik, ha úgy gondolja, hogy feltölthet egy videót a YouTube-ra, és az magától terjed! Amennyire csak tudja, népszerűsítenie kell a közösségi médiával és minden más eszközzel, amellyel elérheti az embereket. Meg kell jelenítenie, hogy az emberek tudják, hogy létezik, így megtalálhatják és megtekinthetik!

Az állvány nagyon értékes eszköz lehet professzionális megjelenésű videók készítéséhez. A remegő kameraeffektusok csak horrorfilmekhez és hasonlókhoz használhatók. Marketingvideó készítéséhez stabil, jó látószögű kamerára lesz szüksége.

Most már elkezdhet tervet kidolgozni a video marketing hirdetési módszerként való használatára. A videómarketing új ügyfeleket hozhat és építheti vállalkozását. Tartsa szem előtt a tanultakat, amikor ezt a módszert használja vállalkozása népszerűsítésére.