Építsen erős otthoni vállalkozást ezekkel a tippekkel

Építsen erős otthoni vállalkozást ezekkel a tippekkel

Az otthoni vállalkozás lehet az egyik legjövedelmezőbb karrierlépés, de sok felelősséggel és új kihívásokkal is jár. Ha Ön új vállalkozás tulajdonosa, vagy még csak fontolgatja is ezt a lehetőséget, érdemes elolvasnia a cikkben található tippeket.

Próbálja meg megtenni a lépéseket annak érdekében, hogy elérhetővé tegye magát webhelye összes ügyfele és látogatója számára. Sokan elkerülik, hogy olyan cégektől rendeljenek, amelyekről úgy érzik, hogy nehéz lesz felvenniük a kapcsolatot. Próbálja meg webhelye minden oldalán feltüntetni e-mail-címét/kapcsolati számát.

Győződjön meg arról, hogy családja megérti, hogy Ön dolgozik. Sok otthoni vállalkozás tulajdonosának van családja, akik megkérik őket, hogy intézzék el a feladatokat anélkül, hogy tudatában vannak annak, hogy az otthoni munka továbbra is működik. Beszélgessen velük arról, hogy mit csinál, és milyen támogatást tudnak adni önnek. Simább napja lesz, amikor nyugodtan dolgozhat.

Vezessen kilométernaplót az üzleti vezetésről. Otthoni vállalkozás esetén előfordulhat, hogy autóval találkozik ügyfelekkel vagy beszállítókkal, rendeléseket szállít, vagy butikokba és kiállításokra utazik. Az IRS engedélyezi az üzleti kilométerek leírását, mérföldenként körülbelül 34 centtel. Ez összeadódik! Nézze meg az IRS.gov webhelyet az aktuális évi futásteljesítmény után.

Könnyítse meg az ügyfelek és a kereskedők számára, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel. Használja cége webhelyét e-mail címként, és adja ki mindenkinek. Ez segít abban, hogy a vállalkozás neve mindig látható legyen. Minden levélben helyezze el üzleti e-mail címét. Tegye fel névjegykártyáira és írószerére. Webhelyén minden egyes oldalon adjon hozzá egy linket az e-mail címére, hogy az ügyfelek gyorsabban kapcsolatba léphessenek Önnel.

Mindig azonnal küldjön választ az ügyfeleknek. Ez azt mutatja, hogy Ön jó ügyfélszolgálattal rendelkezik, és nagyobb valószínűséggel vásárolják meg újra a terméket. Vezessen megfelelő nyilvántartást ezekről a cserékről úgy, hogy a közleményeit dátum szerint adja meg, arra az esetre, ha később meg kellene tekintenie őket.

Ügyeljen arra, hogy otthoni üzleti kellékeket keressen az interneten, hátha beszerezheti őket nagykereskedelmi áron. Nagyon könnyű megtalálni ezeket a cikkeket az interneten, és egyszerűnek kell lennie, hogy nagyszerű ajánlatokat találjon a szükséges termékekre. Kellékek nagykereskedelmi vásárlásához vállalkozói engedély szükséges.

Gondolja át, milyen típusú vállalkozás vagy magánszemély tudná a legjobban használni a termékét. Keressen az interneten ilyen típusú ügyfeleket, és lépjen kapcsolatba velük közvetlenül, jelezve, hogy szeretne nekik dolgozni. Ez időigényes folyamat, de több értékesítéshez és elégedett ügyfélkörhöz vezet.

Tudja meg, hogy versenytársa mennyit kér a termékeiért. Az ügyfelek nem fognak vásárolni Öntől, ha máshol sokkal alacsonyabb áron kaphatnak hasonló terméket. Ügyeljen arra, hogy kiemelje a különbözőségeket, és azokat az egyedi dolgokat, amelyeket az ügyfeleknek kínálhat.

Gondoskodnia kell arról, hogy azonnal beszerezze az otthoni vállalkozása számára készített névjegykártyákat. Fontos, hogy rendelkezzen névjegykártyákkal, hogy bármikor ki tudja adni azokat, amikor potenciális ügyfelekkel találkozik. A kártyán legalább a cég nevét, telefonszámát és címét kell tartalmaznia, hogy az ügyfelek könnyen fel tudják venni a kapcsolatot az Ön vállalkozásával.

Ha elolvassa az összes tippet, és megpróbálja alkalmazni őket vállalkozásában vagy jövőbeli vállalkozásában, akkor a játék előrébb lesz. Bár a szabadpiacra soha nincs garancia, megfelelő felkészüléssel nagymértékben növeli a sikeresség esélyét.