Tegye rendbe házát ezekkel az egyszerű tippekkel

Tegye rendbe házát ezekkel az egyszerű tippekkel

Tanuljon meg néhány tippet, amelyek segíthetnek kiválasztani, mire van szüksége a lakásfelújítási munkák elvégzéséhez. Mindent kitalálhat, ami a munka helyes és biztonságos elvégzéséhez szükséges. Továbbá, hogy ne pazarolja a pénzt olyan dolgokra, amelyekre nincs szüksége. Nem olyan ijesztő, ha egyszer ismeri az alapokat.

Ha nem kötődik anyagilag, akkor a valódi keményfa padlóburkolatot helyezze el, és ne a laminátumot. Míg a laminált padló úgy néz ki, mint a fa, és kevesebb karbantartást és tisztítást igényel, az ilyen típusú padlókat nem lehet újrafényezni. Körülbelül 10 év múlva Önnek vagy annak, aki a ház tulajdonosa, új padlót kell beszereznie, ahelyett, hogy felújítaná.

Amikor a konyhai átalakítás részeként eltávolítja a szekrényeket, ügyeljen arra, hogy ne csak csavarja ki és rángassa le őket a falról. Valószínűleg a gipszkarton egy részét vagy egészét leveszi magával. Szánjon időt és gondosságot minden csavar eltávolítására, és használjon kést a szélek körül, hogy megtörje a tömítést, amelyet valószínűleg a szekrény és a fal közötti tömítéshez használtak.

Bármi egyszerű, például a lámpaernyő, unalmasnak tűnhet. Menjen a helyi iparművészeti üzletbe, és vegyen fel néhány sablont és akrilfestéket. Az akrilfestékkel hozzon létre érdekes mintákat a lámpaernyőjén. A lámpaernyők fűszerezése meglepően megváltoztatja a szoba személyiségét.

Ami a lakásfelújítást illeti, fontos felismerni, hogy minél jobban testreszabott, annál kevésbé valószínű, hogy a jövőbeli vásárlók értékelni fogják. Ha aggasztja háza viszonteladói értéke, fontos, hogy a lakossághoz forduljon, szemben a saját ízlésével.

Győződjön meg arról, hogy Ön és a szerződő fél ugyanazon az oldalon vannak a projekt költségvetését illetően. Legyen őszinte a vállalkozójával a költendő pénzösszeg tekintetében, és ne rejtse el a költségvetésbe épített ingatagot. Sok lakástulajdonos attól tart, hogy kihasználják őket, de ha nem őszinte, előfordulhat, hogy rosszabb minőségű anyagokat vagy kivitelezést kapott, mert a vállalkozó a költségkeretnek megfelelően próbálta csökkenteni a költségeket.

Ha változtatni szeretne otthonán, kezdje a konyhájával. Ha zsírfoltok vannak a falakon, keverjen össze 2-1 TSP oldatot és vizet. Ez felfrissíti őket, és gyorsan készen áll az újrafestésre. Fesse újra a konyhát olyan színre, amelyet szeret; meg fog döbbenni, milyen jól néz ki otthonának szíve, amikor befejezte.

Szúrjon lyukakat a tapéta buborékokba! Néha buborékok képződnek, amikor tapétát akasztanak, és nem veszi észre őket, amíg nem késő visszahúzni a papírt és kijavítani. Nincs minden elveszve! Csak használjon egy tűt minden buborék átszúrásához, majd óvatosan simítsa a falhoz.

Ha fa kandallót szeretne használni otthonának fűtésére, akkor meg kell értenie, hogy ez nem a legjobb ötlet. Bár a hagyományos kandalló jól néz ki, nem hatékony hőforrás. Az energia nagy része a kéményen keresztül veszik el. A tűznek friss levegőre van szüksége a növekedéshez, és ez sok oxigént szívhat ki otthonából.

Mint látható, a lakásfelújítási munka sikeres elvégzéséhez szükséges eszközök kiválasztása nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Csak kutatást kell végezni, előírásokat olvasni, keményen dolgozni és sok kérdést feltenni. A munka megtérül, amint látja, hogyan segíthet otthonának.