Tanácsok, amelyek kényelmessé teszik  Iphone-ja használatát

Tanácsok, amelyek kényelmessé teszik  Iphone-ja használatát

Lehet, hogy képzetlen az okostelefon használatához. Sok olyan okostelefon van a piacon manapság, amely képes azonos típusú dolgokra. Kihívást jelenthet annak meghatározása, hogy melyik eszköz jobb, mint a többi. Az iPhone messze az iparág győztese. A következő cikk segít megérteni, miért tartják az iPhone-t a legjobbnak, és hogyan kell használni a funkcióit.

Próbálja meg az első oldalon tartani azokat az alkalmazásokat, amelyeket a legjobban használ. Ez fontos, mivel csökkenteni szeretné a kedvenc használt funkcióinak keresési idejét. Rendezze a legszélesebb körben használt funkciókat annak érdekében, hogy az első oldalon a legkevesebbet használja a kényelem érdekében.

A nedves iPhone kiszárításához használjon rizst. Nem ritka, hogy a WC-be ejti a telefonját, egy tócsában vizes lesz  vagy valami mástól lesz nedves. A nedvesség felszívódása érdekében tegye a készüléket rizses zacskóba. Ennek ki kell szárítania a telefont, általában néhány óra múlva vagy másnap reggelig várva.

Az iPhone készülékhez ne használjon olyan kiegészítőket, amelyeket nem az Apple gyártott. Bebizonyosodott, hogy más cég tartozékai lemerítik az iphone akkumulátorait, így szinte haszontalanok maradnak, mert ilyen gyorsan elpusztulnak. Egyéb működési problémákat is okozhatnak, ezért ügyeljen arra, hogy mindig használjon Apple tartozékokat az iPhone készülékéhez.

Ügyeljen arra, hogy törölje azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használ az üzenet képernyőn. Ez nagyon fontos, mert az idő múlásával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbak lesznek, csökkentve ezzel a telefonon rendelkezésre álló helyet. Ezt úgy teheti meg, hogy az üzenet szakaszába lép, és a teljes beszélgetést vagy annak egy részét törli a szerkesztési funkcióval.

Meg akarja hosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Néhány különböző módon megteheti az akkumulátor élettartamát. Egy dolog, amit tehet, a fényerő csökkentése. Ezenkívül kapcsolja ki a vezeték nélküli rádiókat, ha éppen nem használja őket. Ez hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményezhet.

Az iPhone fantasztikus tulajdonsága, hogy sokoldalú forrásként szolgálhat az összes zenei igényhez. Nem csak iPod-ként funkcionálhat, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testre szabható zenei alkalmazás és streaming rádióállomás élvezetét. Ezeknek a lehetőségeknek a megismerésével soha többé nem kell kedvenc dalai nélkül maradnia.

Praktikus szótárparancsok hozhatók létre az iPhone készüléken. Ha Ön diktál az iPhone-nak, megtanulhatja, hogyan beszéljen, és megjósolja, mit fog mondani a továbbiakban. Programozás közben kifejezéseket és parancsikonokat adhat a telefonhoz. A képernyőn megjelenő billentyűzet az automatikus javítás funkcióval megkönnyíti bizonyos szavak és kifejezések beírását.

Fényképet készíthet a fejhallgató vezetékével. Kezdőknek szerezze be a készíteni kívánt fénykép keretét. Miután készen áll a kép készítésére, nyomja meg a vezetéken található gombot. Ezzel képet készít. Használja a szokásos képmentési lépéseket a kép hozzáadásához a fényképezőgép tekercséhez.

Az iPhone új funkciója, amelyről sokan nem tudnak, a beépített szótár. Ez akár e-mail vagy szöveges üzenet írásakor is használható. Ha van olyan szó, amiben nem biztos, csak érintse meg, és megjelenik a "definiál" felugró ablak - érintse meg!

A cikkben szereplő információk segítenek megérteni az iPhone kiemelkedő státuszának okait? Egyetlen okostelefon sem képes felülmúlni az iPhone funkcióit és teljesítményét. Fontolja meg azokat az előnyöket, amelyeket az iPhone birtoklása hozna a saját életében.