2020 nyári iPhone kijelzőcsere akció!

Az elérhető legjobb minőségű alkatrészek a kompromisszummentes javítás érdekében.

iPhone 6, 6 Plus szerviz

A korlátozásokat feloldó intézkedésekre reagálva mi is bedobjuk a saját gazdaságélénkítő csomagunkat

Reméljük sokaknak segít a mostani nehezebb időszakban. iPhone 5-től egészen az iPhone 8 Plus-ig most minden kijelzőt különlegesen akciós áron javítunk!

Legfontosabb tudnivaló a javítással kapcsolatban

Ha valaki ezt a tájékoztatót olvassa, akkor valószínűleg már megtörtént a baj. Összetört, megrepedt, befolyt, zöld csíkos, nem érint, stb…

Az alábbiakban igyekeztünk minden információt összegyűjteni ezzel az egyszerűnek tűnő javítással kapcsolatban, amivel reméljük, segítséget nyújthatunk a szervizválasztás kérdésében.

Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. Sajnos a törhetetlen iPhone még várat magára, és a szinte teljesen kávamentes kijelzők megjelenésével ez egyre távolabbi jövőnek tűnik.

Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

A legjobb minőségű kijelzők, amik a piacon elérhetőek.

  • Azonnali javítások a legjobb minőségű alkatrészekkel.

  • Az elérhető legjobb minőségű alkatrészek.

  • Profi csapat, legkedveltebb iPhone szerviz.

  • Több mint 150.000 megjavított készülék.

  • Mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket az országban!

  • Használt termékek adás-vétele

Nálunk nem csak a legjobb kijelzőket kapod meg a legjobb áron, hanem gyakorlatilag azonnali, minőségi javítással várunk az ország legkedveltebb szervizeként –  ráadásul most mindezt egy jelentős mértékű akcióval vállaljuk. Nem hangzik rosszul igaz?

A felhasznált alkatrész az elérhető legjobb minőségű a kompromisszummentes javítás érdekében. Nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kapsz!

Akciós kijelzőcsere árlista

  • iPhone SE 2020

    60.000 Ft

    30.000 Ft

  • iPhone 8 Plus

    70.000 Ft

    35.000 Ft

  • iPhone 8

    60.000 Ft

    30.000 Ft

  • iPhone 7 Plus

    60.000 Ft

    28.000 Ft

  • iPhone 7

    40.000 Ft

    25.000 Ft

  • iPhone 6s Plus

    45.000 Ft

    25.000 Ft

  • iPhone 6s

    32.000 Ft

    19.000 Ft

  • iPhone 6 Plus

    35.000 Ft

    19.000 Ft

  • iPhone 6

    28.000 Ft

    15.000 Ft

  • iPhone 5s - SE

    23.000 Ft

    13.000 Ft

  • iPhone 5 - 5c

    19.000 Ft

    10.000 Ft

  • iPhone XR

    80.000 Ft

    49.000 Ft

  • iPhone X

    120.000 Ft

    85.000 Ft

  • iPhone XS

    130.000 Ft

    90.000 Ft

  • iPhone XS Max

    160.000 Ft

    120.000 Ft

Miért nem mindegy egy kijelző minősége?

A nem megfelelő minőségű alkatrészek a jelentős színkülönbségen túl számos egyéb, funkciót és beépítést is megnehezítő tulajdonsággal is rendelkeznek. Sok esetben (egy rövid használat után) az érintő vagy 3D Touch funkciók nem működnek megfelelően, illetve az egyes típusoknál a kijelzőbe integrált Home gomb átvezető szalagkábel rossz minősége esetén maga a gomb vagy épp az ujjlenyomat olvasás sem működik.

Ezen túl az ilyen kijelzők kerete vastag, nem méretpontos, emiatt az illeszkedés a készülékházba nem megfelelő és a nem megfelelő keretezés miatt sok esetben elválik az üveg a befoglaló kerettől, ami a szalagkábel sérüléséhez vezet.

Az iPhone 7-től újabb modellek esetén ráadásul kifejezetten fontos, hogy ne utángyártott kijelző kerüljön a készülékedbe a javítás során, hiszen az Apple folyamatosan tesz ez ellen, és egy-egy szoftverfrissítés után az ilyen kijelzők működése nem garantálható. A telefon szoftverfrissítésnél ellenőrzi, hogy gyári-e a kijelző. Emiatt az eredeti kijelző adatait klónozni is kell az új modulba, ami pedig csak eredeti LCD- illetve OLED-panel, valamint IC esetén működik rendesen.

Szerencsére gyári kijelző esetében ezzel nincs is gond. A probléma az utángyártott kijelzőkkel van.

Mire kell figyelni egy kijelzőcsere esetén?

Az iPhone kijelzőcsere mint javítás ugyan egy egyszerű szervizfeladatnak tűnhet, ennek ellenére elég sok buktatót rejt.

A javítás minőségét sok apró részlet befolyásolja: a megfelelő szervizháttér, a szervizesek felkészültsége, az illesztések precizitása, a sérült szerelékek pótlása, a gyári technológia illetve az ESD szabványnak megfelelő professzionális szerszámok és eszközök használata.

Tapasztalatunk alapján ezek a részletek a legtöbb esetben kimaradnak, melyek a használat során működésbeli problémákat okoznak.

Éppen ezért rendkívül veszélyes és már rövidtávon is megbízhatatlan működést eredményez, ha szakszerűtlen javítást végeznek a telefonunkban. Egy gondatlan mozdulattal vagy a tapasztalat teljes hiányával olyan mértékű kár okozható, aminek a bevizsgálása és a javítása több lesz, mind időben, mind anyagiakban, mint ha azt eleve szakemberre bíznánk.

A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől kezdődően kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása is, hogy a készülékünk megőrizze cseppálló tulajdonságát.

Miért drágábbak az újabb modellek kijelzői a korábbiaknál?

A kijelzők fejlődésével azok felépítése egyre összetettebb lett és a nyújtott funkciók is egyre nőttek, így például az iPhone 6 és 6s kijelzői között különbséget jelent a 6s-ben meglévő 3D Touch érzékelőréteg. A következő lényeges eltérés az LCD és az OLED között van, hiszen míg az LCD-nek még külön háttérvilágítási rétege is van, addig az OLED esetén minden egyes képpont maga egy apró LED, aminek saját fénye van. Itt az egyes gyártástechnológiai különbségek is jelentkeznek az árban.

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.

Elérhetőségeink

WestEnd City Center

Interaktív térkép megtekintése

Aluljáró szint, Arany János Kkrt 3. és 4.

A legjobb Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

mobiltelefon, laptopok Huawei, Acer, hp Notebook, laptop,mobiltelefonok Samsung mobiltelefonok és tartozékok, laptopok Asus Hp laptop, notebook, Huawei mobiltelefon iphone okostelefon, laptopok, ps4, xbox Huawei mobil telefon, Samsung, Xbox, Ps5 legjobb televízió Huawei telefonok, Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 Ps4, xbox, laptopok, mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, xbox, Samsung, Huawei Legjobb Acer, HP Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4