Megteheted a vásárlást, amellyel büszke leszel

Megteheted a vásárlást, amellyel büszke leszel

 

Talán már vásárolt egy autót nehéz és kellemetlen körülmények között a múltban. Legtöbben rettegnek a tárgyalásoktól, és szeretné, ha jobban felkészültek lennének a kezelésére. Ha van megfelelő információ, akkor minden sokkal jobb. Hozza ki a lehető legjobban autóvásárlási élményét az alábbi tanácsokkal.

Mielőtt új járművet vásárolna, tisztában kell lennie igényeivel. Mi illeszkedik a költségvetésbe? Hány utast kell befogadnia? Tudnia kell a költségvetés szempontjából elfogadható gázmérföldet. Két vagy több ajtót akar? Tedd le mindent papírra, és vigye magával vásárláskor, hogy ne felejtse el.

Lépjen be a márkakereskedésbe, figyelembe véve a legkedvezőbb árat. Az eladó megpróbálhat a havi kifizetésekre vagy a finanszírozási feltételekre összpontosítani, de a cél az, hogy a kívánt autót megkapja a kívánt áron. A finanszírozási feltételekről később bármikor megbeszélheti, vagy akár a saját bankjával is finanszírozhat a kereskedésen kívül.

Vásároljon körül, mielőtt még kereskedésbe megy. Ha időt tölt a helyi kereskedő webhelyein, megismerheti a kínált ösztönzőket. Ha tudja, hogy mit kínál egy márkakereskedés, akkor tárgyalási pontként is felhasználhatja, és lehetséges, hogy jobb üzletet kap.

Ne felejtsen el néhány modellt, mielőtt egy autókereskedőhöz fordulna. Ellenőrizze az internetet, hogy többet megtudjon a rendelkezésre álló járművekről. Ez segíthet abban is, hogy megismerje az adott járműre várható árakat, és kevésbé valószínű, hogy egy gyorsan beszélő értékesítő kihasználja Önt.

A havi kifizetések helyett tartsa szem előtt az általános árat. Lehet, hogy egy kereskedő bármilyen összegű havi árat kínál Önnek, de az alacsonyabb havi befizetések meghosszabbíthatják a hitel futamidejét annyira, hogy a jármű végső ára nevetségesen magas lesz. Inkább koncentráljon arra, hogy az autó legalacsonyabb összköltségét megkapja. Ezután módosíthatja a havi kifizetéseket.

Vegye figyelembe a költségvetést, mielőtt autóval vásárol. Ez magában foglalja a havi jövedelmének és a számláknak a felmérését, valamint annak egyértelmű megértését, hogy mennyit engedheti meg magának, hogy hozzáadja ezeket. Ezzel elősegítheti a költségvetés megőrzését az új autó vásárlásakor.

Vigyázzon az autókereskedőre, aki árat kínál Önnek egy autóra, mielőtt meglátogatja értékesítési vezetőjét. Az eladó mindent elárul, amit hallani szeretne, de csak az igazgató hagyja jóvá az üzletet. Kérdezzen, hogy beszéljen a menedzserrel szemtől szemben, és nézze meg az üzletet papíron, mielőtt vállalja az autó vásárlását.

Ha kereskedelme alatt van az autó, vigye el egy részletboltba, és tisztítsa meg a kárpitokat és a szőnyegeket, valamint egy mosószert és viaszt. Ha ezt egy dolgot elvégzi, akkor több száz dollár vagy annál magasabb nettó árbevételt generálhat Önnek a tiszta autóhoz képest.

Ha autót vásárol, és próbál vezetni néhány különféle autót, akkor mindenképpen vigye magával az engedélyét és a biztosítási kártyáját. Sok kereskedő fotózásra vágyik rájuk, mielőtt vezetne. Ez csak azért történik, hogy megvédjék őket arra az esetre, ha valaki ellopja vagy megsérül egy autó. Ha nincsenek velük, akkor előfordulhat, hogy nem engedik meg, hogy teszteljen.

Ritka, hogy csak fantasztikus üzlettel fog megtörténni. Az Ön feladata, hogy tárgyalja az árakat a kívánt szintre. Le kell bontani a számításaikat, és el kell készíteni a sajátját. Használja meg a cikk tanácsát, hogy megvédje magát.

aszfaltozás árak, mart aszfalt, strabag aszfalt árlista, mart aszfalt ár, aszfalt ár, teremgarázs, mart aszfalt m3 ár, útépítés árak, aszfaltozás miskolc, öntött aszfalt

aszfaltozás árak mart aszfalt strabag aszfalt árlista mart aszfalt ár aszfalt ár teremgarázs mart aszfalt m3 ár útépítés árak aszfaltozás miskolc öntött aszfaltaszfaltozás árak, mart aszfalt, strabag aszfalt árlista, mart aszfalt ár, aszfalt ár, teremgarázs, mart aszfalt m3 ár, útépítés árak, aszfaltozás miskolc, öntött aszfalt