Webdesign tippek kezdőknek és haladóknak

Webdesign tippek kezdőknek és haladóknak

 

Függetlenül attól, hogy milyen weboldal van, fontos biztosítani, hogy az megfeleljen a jó web design elvének. A rosszul megtervezett webhely el fogja távolítani a látogatókat, és megrontja azokat a néhányat, akik kitartanak. A következő cikk segíthet Önnek egy kiváló minőségű weboldal tervezésében és több forgalom vonzásában.

A JavaScript használatával egyéni betűtípust vehet fel a weboldalain. Az olyan könyvtárak, mint a Typekit és a Google Web Betűtípusok, egyszerűvé teszik az ezoterikus betűtípusok beillesztését a weboldalakra, még akkor is, ha a legtöbb látogatónak nincsenek ilyen betűtípusai a számítógépükön. Ez úgy működik, hogy magába foglalja a betűtípust a JavaScript-be, hogy az ügyfél dekódolhassa.

Építsen webhelyet egy tartalomkezelő rendszer segítségével. A jó HTML-ismeretek megismerése, hogy építsünk egy webhelyet csak HTML és CSS segítségével, de ez csak statikus weboldalt hozhat létre. A webes tervezés dinamikus tartalmakra vált. Ha a kódolási készségeit tartalmi menedzsment rendszerrel kapcsolja össze, akkor gyakorlatilag bármilyen webhelyet építhet, amelyet szeretne.

Tartsa meg az oktatását. A webhelyek folyamatosan változnak, minden nap, és ha nem szándékozik új dolgokat tanulni, akkor a tervek mögött a csomag mögött maradhat. Próbálja meg meggyőzni magát, hogy minden nap új dolgot tanuljon, legyen az új háttér vagy egy egyszerű HTML-beállítás.

Ne használjon villogást, szöveget vagy más animációt. Szintén távolítsuk el az automatikusan lejátszott hangokat vagy zenéket. Mindezek a dolgok zavarják a felhasználókat, és semmilyen értéket nem adnak. Ezenkívül a csatlakozási sebességek a webhely látogatói között változnak, és mindenkinek nincs azonos sebessége. Azok a felhasználók, akik lassabb kapcsolatokkal rendelkeznek, visszavonják a webhely lassú betöltő elemeit.

Használja a zsemlemorzsát, és tegye meg, hogy a webhely logójára kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A Breadcrumbs olyan jelölők, amelyek megmutatják, hogy a látogató hol található a webhelyszerkezetben. Például a zsemlemorzsák "otthon> bútorok> ágyak" olvashatók. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy oldalra a webhelyhierarchiában. A vállalati emblémára kattintva a látogatónak is vissza kell vennie a honlapot is.

Próbáljon meg egyértelmű és következetes elrendezést létrehozni a webhelyeiben. Azok a tiszta elrendezések, amelyek sok helyet használnak, jobban megvilágítják az oldal olvashatóságát és az általános megjelenést. Az elrendezésnek a tartalomra kell összpontosítania. Próbáljon meg minden számítógépen lévő betűtípust használni annak érdekében, hogy elkerülje a webhely helytelen megjelenését.

A fájlméretek befolyásolják a webhely terhelésének sebességét. A fájl méretét a fájltípusok figyelembevételével szabályozhatja. A GIF-ek és a JPG-k a legjobb választás a grafikához. Bár jobb a webes grafikák létrehozásához, a PNG és a CMP fájlok sok lemezterületet használnak. A grafika átalakításával segíthet felgyorsítani a betöltési időt.

Amint láttuk, a jó webes tervezés elvei nem túl titokzatosak vagy nehezen kivitelezhetők. A túl sok weboldal azonban még mindig figyelmen kívül hagyja ezeket az alapvető technikákat. Ne hagyja, hogy webhelye ebbe a kategóriába esik. Tegye ezeket a technikákat a weboldalra, ahol büszke lehet.

felfújható jakuzzi, jakuzzi ár, jacuzzi ár, pezsgőfürdő, kültéri medence, makramé virágtartó, kültéri jakuzzi, ételhordó táska, jakuzzi árak, kádfal

felfújható jakuzzi jakuzzi ár jacuzzi ár pezsgőfürdő kültéri medence makramé virágtartó kültéri jakuzzi ételhordó táska jakuzzi árak kádfalfelfújható jakuzzi, jakuzzi ár, jacuzzi ár, pezsgőfürdő, kültéri medence, makramé virágtartó, kültéri jakuzzi, ételhordó táska, jakuzzi árak, kádfal