Keresi a terápiás masszázst? Próbálja ki ezeket a stratégiákat

Keresi a terápiás masszázst? Próbálja ki ezeket a stratégiákat

 

Oké, hová megy, hogy megkapja a legjobb masszázst? Természetesen valahol egy találkozót kereshetsz magadnak, vagy találsz egy jó helyet a partnerednek és az Ön számára, hogy együtt menjen. Azonban nem szeretné, hogy a legjobb masszázst adhassa meg partnere számára? Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kell ezt megtennie.

Valószínűleg megpróbált mindent megtenni, hogy megszabaduljon a striáktól. A válasz részét képezi a napi kókuszvaj masszázs a problémás területekhez. A masszázs stimulálja a szöveteket regenerálódni, így a nyúlványok idővel eltűnnek.

Győződjön meg róla, hogy kényelmesen telepíti a masszázst. Ideális esetben masszázstáblát vagy legalább egy kényelmes matracot használjon. Ha nincs ilyen felszereltsége, helyezze a személyt egy kényelmes kanapéra vagy egy támogató matracra. Győződjön meg arról, hogy a fejük megfelelően van-e támogatva.

Masszázs a hangos zajok nélküli környezetben. Ha rengeteg zaj van a forgalomtól vagy sikoltozik a szomszédból, nehéz lesz az emberek pihenni. A masszázsnak teljes kikapcsolódást kell biztosítania. Mozgasson egy másik, kevésbé zajos helyszínre, vagy úgy döntsön, hogy a nap egy csendesebb időszakában végezze el a masszázst. Nem fogja megbánni az extra erőfeszítést.

Ha stresszes vagy érzelmi érzés, az aromaterápiás masszázs az Ön számára. A terapeuta illóolajokat használ, miközben masszírozza a bőrt. Pontosan tudják, hogy mely olajok adnak energiát, pihenhetnek, vagy segítenek a stressz megszüntetésében. A levendulát gyakran használják arra, hogy megnyugtassák az elmédet és a testet, lehetővé téve a békét.

Miután megkapta a nagy mélyszöveti masszázst, ne felejtse el inni sok vizet. Mély szövetek masszírozzák a méregeket az izmokból, és a víz segít tisztítani ezeket a méregeket a szervezetből. Több pohár fogyasztásával hidratálhatja a testét, és a masszázs után ne érjen álmos érzést.

A masszázs után élvezze a lassú helyreállítást. Azonnal lépjen ki az asztalról, amint a masszőr elhagyja a szobát. Vegyünk egy kis időt a test meleg, nyugodt érzésében. Nyissa ki a szemét, vegye be a környezetét, majd lassan üljön le az asztal szélére. Pihenjen egy pillanatra, mielőtt áll.

Mit használjon az önmasszázshoz? Bármi legyen is használható! Ha a csomót a combjából masszírozza, miért ne használja a könyökét? A nyaka fáj? Az ujjak meg fognak tenni, de egy masszírozó nyakhenger is megvásárolható. Próbáld ki a különböző elemeket és testrészeket, és nézd meg, mi működik az Ön számára.

Hallgassa meg a masszázsterapeutát, és kövesse a szakmai útmutatásokat. Végül is a szakértők. Amíg ez a személy professzionális, bízik abban, hogy tudják, mi a legjobb. Ez magában foglalja a masszázst megelőző és közvetlenül követő kéréseket is. Vannak dolgok, amiket meg kell tennie annak érdekében, hogy az izmok jól reagáljanak.

Ahelyett, hogy önmagát vagy partnereit egy masszázsklinikára küldené, most már tudja, hogy magad adja meg a legjobb masszázst. Természetesen nem teheted meg a sajátodat, de megmutathatod a partnerednek, hogy éppolyan könnyen megtanulhatja, hogyan adjon egyet. Kezdje el és mutassa meg őket!